Bedrijfsprofiel

Taxicentrale Schagen is een bedrijf dat zich richt op de omgeving en milieubewuste consument en zich wil positioneren door middel van prijsconcurrentie en service.

Aan de kosten denken en aan de zorg voor het milieu. Het gaat samen in de taxicentrale Schagen. De taxi waarin milieu en u winnen.

Mede door het wegvallen van buurtvervoer en het schrappen van streekvervoersdiensten is er een grotere vraag naar taxivervoer. Hiernaast laten reguliere grote bedrijven gaten vallen in de dienstverlening door in de late avonden en nacht gebrekkige of en het geheel geen diensten meer aan te bieden.De aan de orde zijnde schaalvergrotingen hebben geleid tot een enorme verschraling van het aanbod in alle verschillende branches met de bijbehorende gevolgen voor de eindgebruikers. Ook in de taxibranche is een neergaande dienstverlening waar te nemen die ook nog vaak samen gaat met al minder concurrentie.

Maatschappelijk gezien heeft het wegvallen van buurtvervoer en schrappen van alle mogelijke vormen van streekvervoer een grote invloed op de mobiliteit van de burgers die niet over eigen vervoer beschikken.

Graag wil Taxicentrale Schagen daarom een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van de omgeving in de ruimste zin.  Met name vervoer van en naar Schiphol kan Taxicentrale Schagen goed en concurrerend regelen tegen een veel minder belastende Co2 uitstoot van 40%. Ook andere vormen van besteld vervoer zou taxicentrale Schagen graag willen realiseren maar dat gaat natuurlijk niet allemaal tegelijk.


Taxi centrale Schagen,
tel 0633306336
mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Etien.nl webdesign Schagen. Website laten maken in Schagen?